Stadstours

Leuke en comfortabele stadstours vanuit Amsterdam

Groningen Stadstours

We bieden exclusieve en leuke stadstours voor iedereen in Groningen en door heel Nederland. We hebben stads rondleidingen in alle toeristische steden in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De duur van de tour hangt af van de reisduur naar de gewenste stad en de stadsgrootte. Als je in Amsterdam bent en je wilt een rondleiding door Amsterdam dan hebben we een standaard tourpakket van 4 uur. Maar als je een rondleiding in Parijs wilt dan hebben we een tourpakket van 32 uur.

We kennen alle populaire toeristische attracties en we hebben ze vermeld in ons tourschema. Alle populaire toeristische attracties zijn ook te vinden op onze website.

We hebben voertuigen in onze wagenpark voor grote en kleine groepen vanaf 1 tot 55 passagiers. We hebben reguliere auto’s, minivans, mini-touringcars en reguliere touringcars. Onze voertuigen zijn modern van bekende en luxe merken zoals Mercedes-Benz en uitgerust met de nieuwste Gps-systemen. Voertuigen worden goed onderhouden en dagelijks gereinigd.

Chauffeurs zijn professioneel en hebben een geldige rijbewijs en alle benodigde diploma’s. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen zeer goed. Ze kunnen zowel Nederlands als Engels spreken.

Bekijk onze tours

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

ALLEEN GEKWALIFICEERDE CHAUFFEURS

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en beschikken over een geldige taxichauffeurs vergunning en de benodigde diploma’s. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Ze kunnen zowel Nederlands als Engels spreken.

Boek Nu

ONZE VERVOERSSOORTEN

Scan de code