Onze Diensten

We bieden u professionele & beste prijs-kwaliteitverhouding vervoer
Europcab airplane icon

LUCHTHAVENVERVOER

We bieden professioneel en exclusief luchthavenvervoer naar alle luchthavens in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk. We zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer. De wensen en de eisen van de zakenreizigers en de vakantiegangers zijn ons bekend.

Lees meer
Europcab taxi icon

TAXI DIENSTEN

We bieden professionele en exclusieve taxi diensten. We hebben premium voertuigen in onze wagenpark van bekende merken zoals Mercedes-Benz, Audi, BMW en Tesla. Onze taxi’s worden goed onderhouden en dagelijks gereinigd. Onze Taxi’s zijn modern en comfortabel.

Lees meer
Europcab chauffeur icon

Privé CHAUFFEUR

We bieden professionele privé chauffeur diensten. Je hebt misschien verschillende afspraken in verschillende locaties en je wilt niet zelf gaan rijden zodat je in de auto kunt werken. Je wilt ook niet voor elk rit een taxi reserveren, dan is onze privé chauffeur diensten de beste oplossing voor jou.

Lees meer

DIRECTIEVERVOER

Voor de directieleden, belangrijke gasten of bedrijfsmanagers van grote en kleine ondernemingen hebben we exclusieve directievervoer. Of je nou dagelijks vervoer nodig hebt voor bijvoorbeeld van en naar werk of eenmalig naar een bepaald bestemming we hebben altijd de oplossing voor je.

Lees meer
Europcab shuttle icon

PENDELDIENSTEN

We bieden professionele pendeldiensten voor zowel bedrijven als particulieren. Of je nou als bedrijf dagelijks pendelvervoer nodig hebt voor bijvoorbeeld de klanten of de werknemers. Of als particulier voor een korte periode voor bijvoorbeeld de bruiloftsgasten. We hebben altijd de geschikte oplossing voor je.

Lees meer

STADSTOUR

We bieden exclusieve en leuke stadstours voor iedereen. We hebben stads rondleidingen in alle toeristische steden in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De duur van de tour hangt af van de reisduur naar de gewenste stad en de stadsgrootte. Als je in Amsterdam bent en je wilt een rondleiding door Amsterdam dan hebben we een standaard tourpakket van 4 uur.

Lees meer
Europcab coach icon

TOURINGCAR

We bieden touringcarvervoer aan reisbureaus, bedrijven en particulieren aan. We hebben touringcars voor elke gelegenheid in onze wagenpark. Onze mini touringcars hebben 16 zitplaatsen en onze standaard touringcars bieden plaats tot maximaal 55 passagiers. We hebben de oplossing voor elke gelegenheid.

Lees meer
wedding transfers icon

TROUWVERVOER

We bieden exclusieve trouwvervoer voor het bruidspaar en de bruiloftsgasten. Onze voertuigen kunnen worden versierd naar uw wensen en verlangens. Alle exclusieve auto’s in onze wagenpark kunnen worden ingezet voor het trouwvervoer. Ook op de belangrijkste dag van uw leven kunt u op ons rekenen.

Less meer
24/7 tot uw dienst

In Groningen & alle grote steden in Nederland
met professionele chauffeurs & comfortabele auto's

Bel Nu 088 633 3333
OF
Boek Online
We bieden diensten aan voor

BEDRIJVEN

We bieden diensten die speciaal zijn aangepast aan de eisen en wensen van zowel kleine als grote ondernemingen en organisaties. We hebben de mogelijkheid om aan hun eisen te voldoen in elk aspect met onze beste prijs-kwaliteitverhouding diensten. Onze klantenbasis bestaat voornamelijk uit bedrijven en organisaties. We hebben de ervaring en kennis om u als een bedrijf of een organisatie zijnde onze diensten aan te bieden die ook voldoen aan uw eisen en wensen.

We bieden diensten aan voor

PARTICULIEREN

We hebben diensten beschikbaar speciaal afgestemd op de wensen en eisen van particulieren. Of het nu gaat om luchthaven, bruiloft, uitgaan, evenement of concert, medisch of welke vervoer dan ook, we weten wat onze klanten van ons verwachten door ons jarenlange ervaring in de vervoersbranche.

Wij zijn gespecialiseerd in

LUCHTHAVENVERVOER

Bijna 9 van de 10 ritten zijn van en naar de luchthavens, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Of u nu voor zakelijke of vakantie doeleinden vliegt, we weten hoe belangrijk het is om tijdig op de luchthaven te zijn. Om onnodige stress te voorkomen, zowel voor onze klanten als voor de chauffeurs, nemen we deze kwestie zeer serieus en we doen er alles aan om op tijd te zijn.

ALLEEN GEKWALIFICEERDE CHAUFFEURS

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en beschikken over een geldige taxichauffeurs vergunning en de benodigde diploma’s. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Ze kunnen zowel Nederlands als Engels spreken.

Boek Nu

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Our Transfers

Scan de code