Taxi Groningen Keulen Airport

Professionele & exclusieve luchthavenvervoer
Cologne-Bonn-Airport
Cologne Airport Terminal

Info

Tag Cologne Bonn Airport
Adres Kennedystrasse, 51147 Cologne, Germany

Omschrijving

Boek nu bij ons online snel en gemakkelijk een taxi van Groningen naar Keulen Bonn Airport. We hebben verschillende vervoerssoorten in verschillende prijsklassen dus ook de beste deal voor u. Bekijk hier onze tarieven en vervoerssoorten.

De Luchthaven Keulen-Bonn is een middelgroot modern vliegveld in Keulen. In 2017 waren er ruim 12 miljoen passagiers die gebruikmaakten van de luchthaven en werd er meer dan 838.000 ton vracht vervoerd. De Duitse luchthaven is vernoemd naar Konrad Adenauer en is gelegen in Noordrijn-Westfalen, de dichtstbevolkte deelstaat van Duitsland. Keulen Bonn Airport is populair bij reizigers en tegelijkertijd een belangrijk vrachtknooppunt. Op niveau -1 bevindt zich het treinstation van het vliegveld met vier sporen en directe toegang tot terminals T1B, T1C en T2D.

Keulen Bonn Airport ligt tussen de steden Keulen en Bonn, ten zuidoosten van Keulen en ten noorden van Bonn. Er zijn twee snelwegen tussen Keulen en Bonn (Bundesautobahn A555 en A59). De A59 ligt kort bij het vliegveld, via afrit 34 Flughafen van deze snelweg komt u bij Keulen Bonn Airport terecht.

Het vliegveld heeft twee terminals, de oude Terminal 1 en nieuwe Terminal 2. De terminals zijn bekend als T1B, T1C en T2D. Austrian Airlines, Eurowings en Lufthansa maken gebruik van Terminal 1, het merendeel van de overige luchtvaartmaatschappijen van Terminal 2. De terminals zijn via twee voetgangerstunnels met elkaar verbonden. Terminal 2 bestaat uit drie verdiepingen, Arrivals op de begane grond, Reisemarkt op de eerste verdieping en Departures op de tweede verdieping.

De bezigheden van de luchthaven van Keulen laten zich onderverdelen in vier groepen:

  • Luchtvaart: passagiersverkeer, vrachtverkeer en militaire bereik
  • Ruimtevaart: door het DLR, onderdeel van de ESA en tevens aangewezen noodlandingsplaats van de NASA
  • Treinverkeer: via het ondergrondse treinstation en
  • Autoverkeer: de luchthaven van Keulen was als eerste luchthaven van Duitsland gepland als “Drive-in-luchthaven”.

Vanuit Keulen worden passagiersvluchten naar 130 bestemmingen aangeboden door 60 luchtvaartmaatschappijen.

De meeste bestemmingen liggen binnen Europa maar er zijn ook regelmatige intercontinentale diensten naar bijvoorbeeld Tel Aviv, New York Newark, Teheran Imam-Khomeini. Verder worden er veel populaire vakantie bestemmingen bediend en groeit het aantal Low-Cost vluchten continu.

Boek Taxi van Groningen Keulen Bonn Airport
Scan de code