Taxi Groningen Antwerpen Airport

Professionele & exclusieve luchthavenvervoer
antwerpen airport entrance
antwerpen airport terminal

Info

Tag Antwerpen Airport
Adres Luchthavenlei, 2100 Antwerpen, Belgique

Omschrijving

Boek nu bij ons online snel en gemakkelijk een taxi van Groningen naar Antwerpen Airport. We hebben verschillende vervoerssoorten in verschillende prijsklassen dus ook de beste deal voor u. Bekijk hier onze tarieven en vervoerssoorten.

De Internationale Luchthaven Antwerpen (Deurne) (ANR) bevindt zich op 5 kilometer van het stadscentrum van Antwerpen en is grotendeels gelegen op het grondgebied van het Antwerpse district Deurne. Daarom wordt in de volksmond nog vaak de vroegere naam Luchthaven Deurne gebruikt, ook bekend als ’t plein of vliegplein (sic), – van het Franse plaine. De luchthaven is eigendom van het Vlaams Gewest. De oppervlakte van het terrein bedraagt 190 ha.

s Ochtends vroeg kunnen klanten in de Fly Shop genieten van een lekkere koffie en een croissant. Overdag zijn er heerlijke belegde broodjes en tegen de avond kunnen reizigers een glas wijn of een Belgisch streekbier drinken in de bar.

Sinds april 2017 kunnen reizigers genieten van een nieuwe bar en een nieuwe winkel uitgebaat door de Antwerp Fly Shop. Zo kunnen passagiers wat te drinken en te eten nemen voordat ze vertrekken. In de winkel kunnen reizigers ook typische Antwerpse souvenirs en andere cadeaus kopen.

De luchthaven wordt voornamelijk gebruikt als zakenluchthaven. Flying Group, de grootste zakenjetonderneming van de Benelux en Frankrijk, heeft er zijn hoofdkwartier en een onderhoudsloods. Verder zijn er ook privémaatschappijen zoals zakenluchtvaartmaatschappij Abelag actief. Er worden enkele reguliere lijnvluchten uitgevoerd, vroeger door VLM en sinds 2015 ook door TUI fly. Naast vliegscholen (Ben-Air Flight Academy (BAFA) en Europilotcenter) en vliegclubs, is er ook het Stampe en Vertongen-luchtvaartmuseum.

In 2017 maakten 273.130 passagiers van de luchthaven gebruik. De lijnvluchten zijn goed voor zo’n 55% van de passagiersaantallen, de lokale vluchten, trainingsvluchten en zakenvluchten elk voor zo’n 10 à 15% en de chartervluchten voor ruim 3%. Sinds 2015 is er een gestage toename van het aantal passagiers, maar een daling van het aantal vliegebewegingen.

Boek een Taxi van Groningen naar Antwerpen Airport

Scan de code